Kommentarer

Klik på overskriften for at kommentere
Hvis du kan lide hvad du læser så 'del' og giv +1 så andre også bliver opmærksom på bloggen

søndag den 16. juni 2013

Foreningen "Forenede Danske Elbilister" er dannet

Jeg fik i dag en meddelelse fra en ven, der ejer en Renault Fluence, om at de er ved at danne en forening kaldet "Forenede Danske Elbilister". Renault Fluence ejere føler sig ladt lidt i stikken efter Better Place's konkurs og de vil nu samlet prøve at få ladestationer og batteriskiftestationer til at fortsætte.
Jeg kan nu glæde disse medlemmer med, at Clever har intensiveret opstillingen af ladestationer i hele landet. Jeg er personlig meget begejstret for deres hurtigladestationer: En 80% opladning på 20 minutter. Så er vi da ved at være i nærheden af noget rigtigt.

Nå, men her kommer deres meddelelse (Forresten, jeg har meldt mig ind som passiv medlem):
Vi er en gruppe Renault Fluence ejere der har stiftet foreningen ”Forenede Danske Elbilister” – FDEL.  Her vil vi arbejde specifikt for på den korte bane at varetage Renault Fluence-ejernes interesser i anledning af Better Place konkursen, og overordnet for den fortsatte udrulning af el-biler i Danmark (se detaljerede dokument links herunder)
For at blive medlem af FDEL skal du kunne dokumentere dit ejerskab af en Renualt Fluence – samt indbetale indmeldelsesgebyr på kr 1.000,-  senest tirsdag den 18. juni til konto 8113 7721414 (Nykredit Bank). Ved netbank-indbetalingen skal du i tekstfeltet skrive dit navn (og ikke andre oplysninger end dit navn).Har du ikke en Renault Fluence kan du også blive  støttemedlem. Det koster kun kr 200,00 i indmeldelsesgebyr.For at få dig oprettet som medlem bedes du udfylde/opdatere vedlagte oplysningsskema og returnere dette i udfyldt stand til medlem@fdel.dk. Så vil du hurtigt være på plads, og være oprettet med adgang til vores ”fælles kommunikations platforme” google group; og ny hjemmeside (fdel.dk), som i skrivende stund er under udarbejdelse.Hvad er formålet med Forenede Danske Elbilister?Hvad er så detaljerne i foreningen? Og hvad er det du melder dig ind i? Herunder finder du 2 links til foreningens strategi – og et status dokument der opsummerer ”hvor vi er ” på nuværende tidspunkt i vort korte liv, samt foreningens vedtægter og stiftelsesdokumenter.Vi arbejder nu ufortrødent videre i bestyrelsen, og indkalder til generalforsamling om cirka 4 uger, så vi for mulighed for at mødes og foretage status; stemme vores planer og videre fremfærd af; og selvfølgelig blive enige om kontingent og bemanding af bestyrelse.Skulle du have spørgsmål i forbindelse med din indmelding, så er du meget velkommen til at kontakte en af os i bestyrelsen direkte – og så vil vi gøre vores bedste for at svare. Kontakt detaljer herunder.Vi håber at kunne sige velkommen ombord. Vi behøver dig!
Med Venlig hilsenBestyrelsen – 

bestyrelsen@FDEL.dk 
Steen Frederiksen; e-mail steen.frederiksen.mail@gmail.com; mobil 20 51 70 80
Asger Grønkjær; e-mail asger@alpap.dk mobil 40 55 87 71
Annette Munk Sørensen; e-mail munk.annette@gmail.com mobil 20 52 01 92
Henrik Mogensen; henrik@moogensen.dk  mobil  24 24 85 80

Links til dokumenter:
Formål: http://fdel.dk/docs/Formaal_FDEL.pdf
Protokollat: http://fdel.dk/docs/Protokollat_FDEL.pdf
Referat generalforsamling m. underskrifter:http://fdel.dk/docs/Generalforsamling_2013-06-14_FDEL.pdf
Status og strategi:http://fdel.dk/docs/FDEstatusogstrategi.pdf


Indmeldelsesblanket til Forenede Danske ElbilisterFuldt Renault  Fluence medlem (sæt kryds)______     FDEL Støttemedlem (sæt kryds)___Navn:______________________Adresse:______________________Postnr, by:______________________Telefon:_______________E-mail adresse:___________________Registreringsnummer på Renault Fluence:__________Dokumentation:________________ (scan/kopi af  reg. attest/billede af din Renault Fluence – skal ikke vedhæftes, hvis du allerede har indsendt denne dokumentation)
På FDEL-bestyrelsens vegne

Henrik Mogensen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar